Monday

SUNDAY's STORY

3pm
bergerak ke DesaPark City untuk mama n babah menjamu mate MELIHAT rumah2 idaman..nampak tu capslock letter??--MELIHAT oke..M.E.L.I.H.A.T a.k.a nengok-nengok...
nk beli, kne nangis dulu..huwaaaa...
hurmm...nangis2 pon belum tentu dapat T_T
(x boley tunjuk gambo sb nt korang yg duit berkepok2 tu g sambar dulu rumah idaman kami)

btw, kat dalam tu ade 1shopping mall yg kicik2 jer..
dan kami sgt suka menziarahi shopping mall tersebut..


*walaupun ade 'perut' di situ, tp berat i dh turun jd 53.++kg uuu!
awwww..hubby excited!*



even though hanya kicik2 jer, tapi ade 2 baby shop dalam tuh, n ade 1 class music for newborn oke!*babah excited lg!
...tuh sebab kami suka dtg sini..hehehehee*poyos.
dan lagi satu sebab ialah, TIADA kedai baju untuk perempuan2 gedix mahupun wanita anggun menawan..TIADA oke..T.I.A.D.A
..jimat duit! ;p
baju lelaki pon xdak melainkan 1 butik+tailor for coat n baju smart2..hehe

lagi satu, lagi satu...sebab view sgt2 santek..well, kate modern lifestyle..
so kami suke suki lah bergambo kat situ walaupon hanya nmpak muke kami je penuh screen camera
***xde nampak view santek pon..agaagagaga***
haa, ni nmpk view tmn kt blkg tu sket.heee

babah mithali oke ;)

jln2 pun best sb xramai org

chinese is major resident here ;(


makan kt Village Mall. serius foodcourt die best!hu

after makan is tgk wayang..Rango!hahaha..
geli makkkk tgk haiwan2 mcm real beso2 cmtu..yarkkkkhe oke.

--baby pon elok je tido, sejuk2 die mmg cmtu..hihi--



p/s: berat i dh hampir ke asal la u0ls.kihkih
smlm 53.9kg tp tu x tolak berat jeans lg, baju lg, tudung lg..
itu kan BATH scale.
i tot 53 tuh coz me shudnt be like going to bath kann..:p








4 comments:

Anonymous said...

mane leher safiyya ni,tenggelam,,wah my weight only 44kg.xboley lwn makkk...

"..butterfly.." said...

haha..sapo anonimos nih..along yg cekeding ke??44 makk xde bontot makkkk..haha
blm nmpk lg tu leher nasha aziz tuuuu

cindir-rela said...

eh, tembam nye anak u!!!

wan fyewa said...

agagaa..tombam nk chalen aunty cindirela! ahakz