Tuesday

dunia ini semakin berusia...pandai2 lah...

peduli orang kata...

kalau la sibuk dengar orang kata,
da lama doktor Mahathir pinjam duit bank dunia.

kalau la sibuk dengar orang kata,
Goh Tong takkan bina genting highland dan takdela kite mengelinjan nak naik space shot

kalau la sibuk dengar orang kata,
da lama siti Nurhaliza batalkan perkahwinan dengan dato K.

kalau la sibuk dengar orang kata,
da lama khairi jamaluddin letak jawatan.

kalau la dengar orang kata,
da lama rosyam nor tayang bini dia depan wartawan.


so, ape peduli orang kata???
screw them!!

orang akan kata apa saja,
orang busuk hati akan luahkan ape saja yang busuk dlaam hati dia..

orang boleh buat fitnah ape saja,
bukan tugas kita nak hukum orang..
nanti kalau Allah yang balas,
baru dorang melutut depan kite menyembah2...

:)

saya da penat dengar cakap orang,
dengar boleh la...percaya takkan!


p/s: tq NORA... ;)

3 comments:

sYaMiMi naSiR said...

babe!!!
wa suka!!!!!!!!!!

"..butterfly.." said...

credit to Nono..ahakz..i copy paste ok.sb i pon suka! ;p

cindir-rela said...

tq ewa, sebarkan dan ko dah promote blog aku secara tak lansong..hahah


<3