Tuesday

Cameron Highlands

21Mei2012 
my baby got fever 
mungkin fever perubahan cuaca hahaha 
sbb sgt suka mandi kat CH pun die pulun mandi sampai lips kebiruan ape kes?? 
her last time fever mase akhir Ramadhan tahun lepas. 
alhamdulillah she was sgt jarang dpt sakit kecuali kebenjolan :P 

luckily weekend at Cameron Highlands agak sejuk sbb weather mendung2 nak hujan sepanjang hari 1st
and second day pun hujan :) 
 tgk forecast about 18-19'c.. 
oke la kan buat si jakun yg always kepanasan kt KL ni



 Crown Imperial Court apartment @ level 11


apartment sendiri xpernah mama kasi dia keluar kt koridor, so agak hapygolucky di situ


pasar malam Brinchang setiap malam minggu


why yer mesti nk kena usaha tangga kejayaan ke Sg palas Tea Boh Centre ni???
 padahal byk kali dtg pun it still same. teh jer pun bukan nye capucino..hehe 
agak mahal apabila secawan teh 'O harga nya RM3.00 sobsob 
xdo plk yg mengadu kt SKMM ":{


day 2



 trademark Cameron Highlands- STRAWBERRY
why dun have grape, or apple???


 craving for these??? cheap!


 weolss



Avant Chocolate world. i tot b4 dis tempat ni xdo. so harus lah mnyinggah hehe
2tahun sekali ke sini oke la kan :P

 R&R Tapah. ntah kenapa kalau jalan ke Utara harus mindset singgah kt sini.. kenapa kenapa??



sebab dh menyinggah, 'terjumpa'lah dgn auntie nur si fya :)
Almaklum org baru balik dr Korea..i pun fefeeling Korea bila smpai di Tapah ni.. 
"oh i feel burn!"

 hahahaha



 


3 comments:

inazamri said...

bila BW sana sini ramai yg gi cuti2 cameron.akak ni tingin nak gi cuti sekolah ni tapi terpaksa dibatalkan kerana ada program lain pulak,

Eyriqazz said...

uwaaa..jealouss..jealouss...plan nak pi bercuti di cameron bulan 9 nanti..

eh,kampung awak sama ngan kampung wifey...kenalke wifey?

Ewa Zallie said...

@ inazamri blh la jalan2 sini.. i 2-3tahun sekali dtg sini sbb malas nk jalan jauh sebenarnye hihi

@Eyriqazz wakaf bharu tu agak besar x kenal pun tp actly kampung i otw to Pasir mas. Kg.Kutan nama nya..hehe
i cek forecast dulu b4 dtg klu over 23dgree mmg xdtg dah mase ni 18dgree malam n 20dgree siang.kira oke la kan