Saturday

wish list..

..masuk hari ke 23..
..tp da 2hari minum ice..
..kb nih xde ujan after banjir bln12 aritu..
..panas..panas..
;(

even though dah minum ice n mkn hampir mcm2..(hehe)
ttp jugak nk mintak itu ini dr si suami tercinta masuk hari ke 50 nt..
eh knp 50? bukan 40 @ 100 hari?..
bukan 40 sebab mcm xsempat nk elok je luka dlm perut ni..
bukan 100 sebab rase mcm lama sgt tuwwww 100 hari tuw! kehkehkeh!..

they are.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


1- Eskrem..mcm sha awifa mkn kt Cameron tu.....

2- Pizza hut yg golden fortune tuh..klu dh hbs promotion, xpe lah, yg penting ade CHEESE!!! (mcm tikus jer suke cheese..isk)

3- Jalan2 tepi pantai..xkisah pantai timur ke pantai barat ke..

4- Romper for Emanina kt Desa Waterpark :)

5- Mekap..xnk lebih2. nk eyeliner baru, eyeshadow baru, n lipgloss jer..(kne sesuai kan dgn penampilan baru..ahakz!)..
err..nk semua2 Bodyshop mariii blh x?hehe

6- Selendang yg melekat2 kat kepala..xmo licin2..kaler hitam!

7- Contact lens! --color belom pk..hehe

8- Seafood..@ Senibong..plisssssss.. ;')


hmm..buat mase nih, itu jer yg terfikir..nt sambung wish lg..(ehh boley cmtu kew?!)

(^______^)



2 comments:

nadiah said...

aik, dh minum ice? hebat hebat, hehe! panas ke kg skrg? sian pulak. wah, tang pizza tu, i sukaaaaaaaaa. hehe!

hmm, ewa mkn ubat ape lps bersalin ni? ade beli set bersalin ke?

"..butterfly.." said...

na: i blm star mkn jamu jamuan tuh..ade set mustika ratu sb takot efect susu for bby ;)
bengkung pon xley pakai lg sb ade bekas potong gituw nih ;(

yup..pns woo..nk balut bby pon rase kesian..heheee