Sunday

semoga hidupku adalah satu kenangan 'masa dpn'.. ;(

since last 2weeks, ade sesuatu yg aku rase....rase rindu pd kehidupan dulu..rase rindu pd kenangan2 dulu.. kenangan zaman kanak2 bersama keluarga, terutamanya kenangan bersama arwah ayah :'( ..kenangan bersama kawan2 kt PSP, rindu pd kenangan bersama kawan2 MFI...arghh aku rindu semuanya!!!
tp bila aku ingat balik, 1 je yg aku xrindu, perangai aku yg dulu...budak nakal~ :(
terlalu byk yg mematangkan aku since aku start bljar kt PSP...dipermainkan dan mempermainkan semua perasaan yg muncul...uhhh ;'(
skg bila dh bertukar title as Mrs.Fairuz, aku rase kotak kepala aku nih penuh dgn kenangan..i dont know when aku blh lepaskan semua kenangan2 dlm kepala aku nih pergi jauh2...
last nite, mcm2 aku fikir, yg xdpt diluahkan dgn kata2 utk ditulis..tp klu dpt diluahkan, mgkin akan mngguris hati & perasaan org2 yg mmbaca blog aku ni...tp hanya kat sini yg blh aku luahkan segala yg terpendam dlm hati dan kepala ni..arghhh aku sgt xsuka memendam rasa..benci benci!!!! kalaulah masa blh diundur..... ;'(
mgkinkah aku blm matang utk meneruskan hidup yg semakin dewasa??? aku tak tahu!!!!!! aku benci aku benci!!!! hukhukhukhukhuk....
mgkin aku ni perlu bertapa kt gua sorang2 utk tenangkan perasaan..mungkin aku ni blm layak lg utk bergelar seorang isteri..mungkin aku ni belum layak dicintai dgn ikhlas..mungkin aku ni belum layak utk mendapat keadilan dr Allah..
Ya Allah, kuatkanlah semangat aku utk meneruskan hidup ini..hanya Engkau yg mengetahui sikap dan sifat aku...lg 3minggu aku nk hbskan inTRA period...aku jgk xsuke spnjg Intra ni..aku xsuka!!!!!
bersambung minggu dpn.~~

4 comments:

cindir-rela said...

sabar sayang...dugaan untuk2 orang2 yang tabah je...and u are one of them..

"..butterfly.." said...

thanx laling.huuu

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

ejat said...

byk kan istighfar..kene jaga hati suami tu

ko kene ingat, bkn sumer org bertuah mcm ko, dpt org kawen dgn org yg tersayang